Tota la promoció venuda !

feature icon
Tracte directe i personalitzat
feature icon
Assessorament immobiliari
feature icon
compra-venda i lloguer de pisos

Promoció Orenetes

C/ les Orenetes, 37 – 39, Viladecavalls (Barcelona)

Telèfon per a més informació

695 16 04 98

Descripció del conjunt Residencial les Orenetes

La promoció “CONJUNT RESIDENCIAL LES ORENETES” el compon un conjunt de dos edificis construïts el 2010, situats al C / Orenetes 37 -39 al centre de la població de Viladecavalls, Barcelona.

Els edificis consten d’un total de 48 habitatges nous a estrenar de 1 i 2 dormitoris algunes d’elles amb terrasses i totes amb plaça de Pàrquing inclosa en cada habitatge. A més, disposa de trasters, 4 locals comercials i algunes places de pàrquing extra.

Amb una excel·lent situación al centre de la població i en un entorn natural, a tan sols 5 minuts caminant de l’Ajuntament, llar d’infants , Escola, Institut, Biblioteca, Policia Local i Aparcament municipal, així com de tots els serveis i comerços del centre del poble. Molt bona comunicació amb Barcelona i Manresa per Autopista C-16 / C-58 i al costat de la B40.

Distàncies a poblacions properes:

4 km. Terrassa

9 km. Vacarisses

9 km. Olesa de Montserrat

15 km. Sabadell

25 km. Barcelona

29 km. Manresa

Residencial Orenetes

Unitats disponibles per vendre

Escull tipus d'operació

  • Compra
  • Lloguer
  • Lloguer amb opció a compra

Contacta’ns

Les dades personals recolectades en aquest formulari compleixen amb el reglament general europeu de protecció de dades de 27 de abril de 2016. Si us plau llegeix la nostra política de privadesa per saber més sobre com OnaUma guarda i trata les teves dades personals.

Qui som ?

Som una empresa emprenedora però amb experiència professional en la intermediació immobiliària. El nostre primer projecte  ha estat Residencial Orenetes, ubicat a Viladecavalls  i volem continuar amb nous projectes principalment al Vallès Occidental oferint un servei proper i  de qualitat a la compra venda i lloguer  d’inmobles.

Des de  les nostres oficines a Terrassa tenim un equip  de profesionals que colaborem dia a dia per oferir un servei de qualitat personalitzat a cada client.  Estem especialitzats en la venda i lloguer d’immobles.

El nostre objectiu empresarial és aconseguir la plena satisfacció dels nostres clients, basant-nos  en un servei àgil, eficaç, trasparent i professional. A Onauma veiem el món immobiliari des d’una altra perspectiva, comprova-ho.